Limburg Pride 2022 in Venlo!

Limburg Pride 2022 in Venlo!

De locatie is bekend van dé Limburg Pride 2022 editie! …. Venlo, “stedje van lol en plezeer” zal op zaterdag 10 september ook de stad zijn van pride.Bij voorgaande edities

van de Limburg Pride werd de pride walk gehouden een week voor de pride show. Vanaf deze editie zal de pride walk samengaan met de pride show. De dag zal starten met een pride walk door het centrum en langs de Maas. De dag zal gevuld worden met acts, drags en dancers. In de avond zal de welbekende Limburg Pride Show gepresenteerd worden vanuit de Maaspoort theater. De Limburg Pride wordt spectaculair afgesloten met een afterparty waarbij bekende DJ’s uit de queer scene gaan draaien. Uniek bij deze editie is dat er extra aandacht is voor de geschiedenis van lhbti’s in Limburg in het kader van het 50-jarig bestaan van COC Limburg. Het programma bestaat uit bekende Limburg sprekers en artiesten waaronder Janine Kitzen en White Canvas. Houd de website in de gaten voor de programmering en de tickets: www.limburgpride.nl Vrijwilliger worden bij de Limburg Pride? Meld je dan nu snel aan als vrijwilliger via deze link!