Gezocht voor Limburg Pride:

Eventmanagers op vrijwillige basis

Afgelopen jaar werd de Limburg Pride voor het eerst georganiseerd door COC Limburg in de ECI in Roermond. Dit was een acht uur durende spetterende liveshow met artiesten, interviews, tafelgesprekken, en vooraf opgenomen videosegmenten.

Ook dit jaar willen wij weer een spetterend evenement organiseren, en daarvoor zoeken wij momenteel mensen die ons willen helpen om dit vanaf de voorbereidende fase in april mogelijk te maken. Het is hierbij nog niet per se zo dat het evenement hetzelfde format zal hebben als de voorgaande editie.

Ben jij een goede organisator, en bereid om ons hierbij verder te helpen bij het organiseren en coördineren van zowel de voorbereiding van, alsook bij het evenement zelf? Neem dan contact op met ons!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om mee te helpen, neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator op vrijwilligerscoordinator@coclimburg.nl. Wil je meer informatie hebben over het project, dan kun je ook altijd bellen met bestuurslid Peter Reinders via  06 – 5890 8896.

Je kan ook direct solliciteren door je CV met motivatiebrief op te sturen naar de vrijwilligerscoördinator, vóór 25 maart. We laten je daarna zo spoedig mogelijk wat horen!

Hopelijk kunen wij er samen een schitterend spektakel van maken waarmee we Limburg en haar diversiteit mooi en gezellig in de spotlights kunnen zetten!

Mocht eventmanager niet jouw ding zijn, maar wil je eventueel wel meehelpen bij Limburg Pride, of een van de andere werkgroepen bij COC Limburg? Ook dan mag er contact opgenomen worden met onze vrijwilligerscoördinator! Wij zien jouw interesse en mail graag komen!