Al vier keer organiseerde Limburg, Roze Zaterdag, Limburg is een regenboogprovincie en heeft meerdere regenboogsteden. In onze provincie bevindt zich een van de meest actieve COC-afdelingen van Nederland en zijn meerdere lhbti-groepen actief. Dit laat zien dat Limburg een diverse provincie is, toch valt er nog winst te halen. De zomermaanden staan de laatste jaren symbool voor pride-activiteiten. Laten zien wie je bent is nog steeds van belang en anders zijn is nog niet alom geaccepteerd daarom vieren wij pride.

In 2020 was de eerste Limburg Pride, deze was i.v.m. corona alleen via een 8 uur durende livestream vanuit de ECI in Roermond te volgen.

In 2021 waren we te gast in Heerlen waar wij gestart zijn met een Pridewalk die door de gemeente Heerlen en hun inwoners warm onthaald werd, in de vroege avond was er vanuit het prachtige Royal Theater de Limburg Pride Show. Deze show was ook door een livestream te volgen via onze socials. 

De Limburg Pride is een initiatief van Stichting Pink Events en COC Limburg. Het idee komt voort uit de livestreams van Café Rosé. Het kernteam: Jaison, Peter en Yvo. Om de inhoud van het programma te realiseren zijn wij opzoek naar vrijwilligers. Voor meer informatie volg onze website en onze Facebookpagina.

Neem contact met ons op via limburgpride [@] stichtingpinkevents.nl